A ma Ausztráliában élö Anrdej Pejic 1991. augusztus 28-án született a Bosznia-Hercegovinai Tuzlaban. Anyja szerb, apja horvát. Már gyermekkorában is különlegessé tette kislányos kinézete, s mára angyalarcával, nőies vonásaival, hosszú, szőke hajával a világ legkeresettebb modelljei közé tartozik.

Andrej tökéletes megtestesitője a mai divatirányzatnak, a nőies kinézetű férfinak. Feminin vonásai olyan alkotókat ihlettek meg, mint Steven Meisel, Marcus Pigott vagy Mert Alas. Megosztó személyisége ellenére mára a világ 11. legkeresettebb modellje, férfi és női modellként egyaránt.

A „VIVA! MODA” Mr. Unisex névvel ellátott tavaszi divatanyagában Marcin Tyszka fotózta.

Karrierje töretlenül ível felfelé, Jean Paul Gaultier tavaszi kapmányának fotóin is ő pózol Karolina Kurkovaval.

Mark Jacobs szintén őt választotta a tavaszi kampányának arcaként, Ginta Lapinta modell mellé. A fotókat ismét Juergen Teller készitette.

Idén a ZEIT magazin őt választotta februári címlaplánynak, rendszeres vendége a legnagyobb divatházak kifutóinak, modellje különböző divatanyagoknak, editoriáloknak és címlapoknak.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://glamazonesmink.blog.hu/api/trackback/id/tr973186610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása