sze 15.

COLOR THERAPY

Mikor megláttam Denise Boomkens fotósorozatát ,újra megerősített az abban való hitem,hogy attól hogy színek kavalkádja jelenik meg egy fotón,az nem kell hogy giccses legyen.Kiváló a harmónia a megvilágítás,a színes sminkek,és az élénk textíliák között,így a hangulatot az energikus elegancia jellemzi.

 

Denise képes megállítani az időt,és az idő képessége révén a pillanatot,a tökéletes pózt,egyedülállóan használja a lencsét,és szeret kísérletezni a fényekkel.

A legnagyobb inspirációt számára az emberek adják, a szépség,amit véleménye szerint próbálnak elfojtani,és a munkáit az érzelmek,a valóságos elegancia,kifinomultság jellemzi.

A porté és csendéletfotózás kombinálva a divattal,egyik fontos része a munkájának. Szeret grafikai szemmel dolgozni,ami a képein abszolút megjelenik,ezért tért át  tanult analóg fotózásról a digitális fényképezésre,s ma már saját képeit maga szerkeszti.

 

 

" Egy kép többet mond ezer szónál "-vallja Denise

Legyen ez a végszója ennek a fantasztikus sorozatnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://glamazonesmink.blog.hu/api/trackback/id/tr133222885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása